Wie

Sophie de Hart (zang) en Wouter van Dijk (gitaar) maken samen muziek sinds 2015. Eerst zijn zij als het duo De Lachende Derde de bühne opgegaan. Daarmee hebben zij een finaleplek weten te bemachtigen bij het Amsterdams Kleinkunst Festival 2017, waar zij o.a. workshops kregen van Raoul Heertje en Theo Nijland.

Na een jaar touren besloten zij zich meer toe te leggen op de muziek. Zij zijn op dit moment bezig met de voorbereidingen voor de cd-release op 19 januari, de toegang is gratis!

Sophie stond op haar 17e met haar toenmalige rockband ONEsixtyONE in het voorprogramma van Ellen ten Damme en was zij finalist van Una Voce Particolare (NCRV). Zij deed een vooropleiding Theater aan het UCK en zat een jaar op de acteursopleiding bij Artez in Arnhem. Vorig jaar stond zij in een uitverkochte Melkweg met de Amerikaanse artiest Michael Franti en momenteel is zij naast 16bis, zangeres bij het elektronische Larry de Kat Quartet en zingt zij al acht jaar als zelfstandige jazz zangeres onder de naam Sophie Melody.

Wouter studeerde aan de Rockacademie, waarna hij zijn studies vervolgde aan de Universiteit Utrecht, waar hij Muziekwetenschappen studeerde. Wouter geeft les in gitaar, basgitaar en muziektheorie/compositie. Wanneer hij niet op avontuur is in verre landen kan men hem aantreffen in allerlei formaties, van elektronische muziek tot gypsy jazz, van pop tot progressieve metal.